Today.ua

Новий Toyota Land Cruiser 300 вперше «засвітився» на відео

Компанія Toyota планує в 2021 році офіційно представити новий Toyota Land Cruiser 300, але коли конкретно це станеться - поки не відомо. Однак, ми з вами можемо його вже побачити в відео, яке розмістили в Мережі.

Відео зняли біля заводу компанії Toyota в Японії. На майданчику перебувало кілька нових позашляховиків, причому без камуфляжу. Там же в країні Вранішнього Сонця помітили автовоз, який перевозив Land Cruiser 300.

Новий Land Cruiser отримав помітні зміни в дизайні, в салоні, а також нові технології і обладнання. У нього залишилася лонжеронна рама, нерозрізний задній міст, постійний повний привід із заниженою передачею і блокування міжколісних диференціалів.

З чуток, новий Land Cruiser буде більше, але трохи нижче, ніж модель попереднього покоління.

У цього позашляховики більше не буде мотора V8 об'ємом 4,6 літра. Замість нього він отримав бітурбо «шістку» 3,5 л потужністю 415 к.с. Не виключено, що з'явиться також версія з гібридною силовою установкою потужністю 480 к.с.

В Україні Land Cruiser Prado поточного покоління коштує в базовій комплектації від 1 249 090 гривень.

Раніше повідомлялося, що Toyota планує почати приймати попередні замовлення на Land Cruiser 300 не в квітні, як очікувалося, а в травні. Причина - брак комплектуючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ