Today.ua

Новий Renault Megane показали до прем'єри

Компанія Renault планує незабаром випустити на ринок Renault Megane нового покоління. Чеський дизайнер Хонза Лушовскі показав на рендерних зображеннях, як може виглядати ця новинка.

За основу Лушовскі взяв Megane поточного покоління, шпигунські фотографії нового покоління цієї моделі. Також він спирався на дизайн останніх новинок французького автогіганта.

У чеського дизайнера вийшов гарний сучасний автомобіль з елементами стилю кросовера. Стверджується, що серійний новий Megane буде виглядати практично так. Чи так воно буде насправді - ми дізнаємося вже скоро, коли відбудеться офіційна прем'єра Megane нового покоління.

Передбачається, що новий Renault Megane стане електромобілем. Або, у всякому разі, у нього буде повністю електрична версія.

MeganE отримає електромотор потужністю 217 к.с. і батарею на 60 кіловат-годин. Запас ходу у нього складе 450 кілометрів (по європейському циклу WLTP).

Раніше стало відомо, що Renault в рамках стратегії реновації, яка передбачає введення режиму економії, значно скоротить свою модельну лінійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ