Today.ua

Названо найнадійніші б/в кросовери

В останні роки в нашій країні, як, втім, у багатьох інших країнах світу, спостерігається великий ажіотаж навколо кросоверів. На ринку зараз багато самих різних моделей цього сегмента. Як не помилитися у цьому випадку при покупці? Експерти назвали найнадійніші б/в кросовери, які найчастіше купують автомобілісти.

Nissan Rogue

Компактний Nissan Rogue (див. фото вгорі) розроблений для ринку США, але і в нашій країні він уже не рідкість. Найчастіше купують версію з 2,5 л бензиновим двигуном потужністю 170 к.с. Привід - передній або повний.

Toyota Rav4

Toyota RAV4 вже давно входить в лідери з продажу в Україні. На вторинному ринку особливо великим попитом користується модель третього покоління 2017 року випуску. Під капотом знаходиться 2,0 л бензиновий двигун потужністю 152 к.с. Він працює разом з 5-ступінчастою або 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Nissan Qashqai

Цей компактний кросовер випускають з 2006 року. Зараз автомобілістам пропонують його в другому поколінні. У лінійку двигунів входять бензинові і дизельні агрегати.

Mitsubishi Outlander

Найчастіше українці зараз купують Outlander другого покоління 2008 року випуску, хоча з 2012 року продають його третє покоління. У нього базовим є 2,0 л двигун потужністю 147 к.с.

Hyundai Tucson

Hyundai вже випускає третє покоління компактного кросовера Tucson, але на вторинному ринку до сих пір добре продається версія першого покоління. Найчастіше українці купують модель 2008 року випуску з 2,0 л двигуном.

BMW X5

На вторинному ринку найчастіше купують BMW X5 другого покоління, який випускали в 2006-2013 роках. Лінійка двигунів широка. Топова версія оснащена 4,8 л мотором потужністю 355 к.с. Вона до 100 км/год розганяється за 6,5 секунди.

Раніше німецькі експерти назвали п'ять кращих б/в позашляховиків для бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ