Today.ua

Названо 5 найкращих б/в рамних позашляховиків

Рамні позашляховики в наші дні вважаються зникаючим видом серед автомобілів. Однак, на вторинному ринку вибір поки є. Експерти назвали п'ять кращих б/в рамних позашляховиків за доступною ціною.

Toyota Land Cruiser 100 (фото вгорі)

Цей легендарний позашляховик випускали в 1998-2007 роках. Дуже надійний, якщо, звичайно, регулярно його обслуговувати. Двигуни нарікань не викликають. Недоліків мало. Серед них - може бути іржа на кузові і рамі.

Mitsubishi Pajero третього покоління

Цю модель випускали в 1999-2006 роках. Антикорозійний захист на високому рівні, претензій до електрикі, трансмісії і незалежній підвісці практично немає. Ось тільки іноді автомобілісти скаржаться, що двигуни примхливі. Тому краще всього купувати версію з 2,5-літровим дизелем, з бензиновим 4G74 або з 3,8-літровим бензиновим мотором.

Chevrolet Tahoe другого покоління

Цей позашляховик випускали в 2000-2006 роках. Американці на ньому їздять дуже довго. Tahoe відрізняється довговічністю. Двигуни спокійно працюють по 500 тисяч кілометрів, особливо 5,3-літровий бензиновий мотор потужністю 288 к.с.

Nissan Patrol п'ятого покоління

Цей позашляховик з'явився в 1997 році. Його випускали до 2010 року. Двигуни мають великий ресурс, особливо TD42. Одна з головних проблем - можлива корозія.

Toyota Land Cruiser Prado третього покоління

Prado третього покоління майже такий же надійний, як його «старший брат» Toyota Land Cruiser 100. Головна проблема може бути з корозією. Двигуни і коробки передач надійні і з великим ресурсом, навіть базовий 2,7-літровий.

Раніше експерти німецького журналу AUTO BILD назвали ТОП-5 кращих б/в позашляховиків для бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ