Today.ua

Починаються продажі кросовера Skoda за $15 000

Компанія Skoda в Індії розпочне 28 червня приймати замовлення на свій новий бюджетний кросовер Skoda Kushaq. Його поставки почнуться в липні поточного року.

Skoda Kushaq побудований на платформі MQB-A0-IN. Його довжина становить 4221 мм, ширина - 1760 мм, висота - 1612 мм, а колісна база - 2651 мм. Тобто він на 117 мм менше Karoq.

Kushaq багато в чому схожий на концепт Vision IN, який показали приблизно рік тому. Крім того, у нього є деякі однакові елементи дизайну з кросовером Kamiq, який продається на європейському ринку.

У лінійку двигунів входять два силові агрегати. Базовим є 1,0 л мотор TSI потужністю 115 к.с. і 175 Нм крутного моменту. Топовий - 1,5 л мотор TSI потужністю 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Коробка передач - шестиступінчаста механічна, автоматична, або робот. Привід - тільки передній.

Покупцям цей кросовер будуть пропонувати в трьох комплектаціях - Active, Ambition і Style. Потрібно відзначити, що в початковій комплектації Active буде мінімум обладнання. У неї будуть навіть колісні диски з пластика.

Ціни на Skoda Kushaq оголосять 28 червня. Очікується, що в базовій комплектації він буде коштувати приблизно від 15 000 доларів.

Раніше стало відомо, що Skoda Octavia отримає подовжену версію, завдяки чому її салон буде ще більш просторим, ніж зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ