Today.ua

Почалися тести Skoda Superb четвертого покоління

Компанія Skoda розпочала дорожні випробування Skoda Superb нового покоління. Це буде вже четверте покоління популярного чеського автомобіля.

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів мул нового Superb в кузові ліфтбек. Однак, покупцям також пропонуватимуть цю модель у кузові універсал.

Слід зазначити, що новий Superb побудований на базі Volkswagen Passat нового покоління, який ще не вийшов на ринок. При цьому новий Passat не матиме версії з кузовом універсал. Обидві новинки будуть випускати на заводі в Братиславі, Словаччина. Тобто Superb більше не випускатимуть у Чехії, а Passat – у Німеччині.

Поки що важко сказати, який дизайн отримає Skoda Superb четвертого покоління, оскільки фотошпигуни помітили тестовий мул. Ця новинка має кузов моделі третього покоління. З чуток, цей автомобіль отримає еволюційний дизайн у стилі нової Octavia.

У лінійку двигунів увійдуть бензинові та дизельні силові агрегати. Покупцям також запропонують дві гібридні версії. З чуток, у Passat нового покоління не буде механічної коробки передач. Значить, новий Superb теж може її позбутися.

Нагадаємо, раніше блогер розібрав Skoda Octavia та показав, що у неї всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ