Today.ua

Розпочався прийом заявок на Lexus NX нового покоління

Компанія Lexus почала приймати попередні замовлення на кросовер NX нового покоління. Це друге покоління люксового японського компактного кросовера.

Новий Lexus NX отримав помітні зміни в дизайні кузова. У нього нова решітка радіатора, нові бампери, а також видозмінені фари і задні ліхтарі, нові колісні диски.

Салон оброблений новими матеріалами, з'явилося нове обладнання, системи комунікації, допомоги водієві, а також системи активної безпеки.

У базовій комплектації кросовер оснащується атмосферним 2,5 л двигуном потужністю 203 к.с. В якості опції доступний повний привід. Є також версія з 2,4 л турбомотором потужністю 275 к.с. У неї теж повний привід доступний за додаткову оплату.

Покупцям також пропонують дві гібридні версії. Одна з них заснована на 2,5 л двигуні потужністю 203 к.с. У такій версії є ще два електромотора. Загальна потужність цієї гібридної силової установки становить 239 к.с.

Потужність другої гібридної силової установки - 306 к.с. На електротязі можна проїхати 58 км. Привід - повний.

Покупці гібридних версій можуть за додаткову оплату отримати адаптивну підвіску, спортивний обвіс і 20-дюймові колісні диски.

Раніше стало відомо, що Lexus випустить маленький кросовер на базі Toyota Yaris Cross.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ