Today.ua

На базі Renault: почалися продажі нової моделі Mercedes

Компанія Mercedes-Benz почала приймати в Німеччині попередні замовлення на компактний фургон Mercedes-Benz Citan нового, другого, покоління. У базовій комплектації він коштує від 19 348 евро.

Офіційна прем'єра нового Citan відбулася кілька тижнів тому. Він створений за підтримки компанії Renault.

Потрібно відзначити, що новий Citan побудований на тій же платформі, що і Renault Kangoo. Фактично це аналог Kangoo, який отримав деякі зміни в дизайні, в салоні і в технічній начинці. Передня частина повністю відповідає дизайну компактних автомобілів Mersedes-Benz. У топових комплектаціях ліхтарі і фари можуть бути світлодіодними.

Покупцям Citan пропонують у двох версіях - пасажирської і вантажної. Ринок таких автомобілів в Європі зараз переживає бум. Тому новинці від Mercedes доведеться конкурувати з Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Opel Combo, Toyota ProAce City, Fiat Doblo, і з новим VW Caddy.

У лінійку двигунів увійшли бензинові і дизельні силові агрегати, а в 2022 році з'явиться версія з електричною силовою установкою.

Версія Panel Van (вантажний фургон) коштує від 19 348 евро, а пасажирська версія Tourer - від 26 418 евро. За додаткову оплату можна отримати саме різне обладнання та передові технології.

Нагадаємо, раніше під час дорожніх тестів в Німеччині помітили Mercedes-Benz G-Class 4x4 Squared нового покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ