Today.ua

Mitsubishi розробить надпотужний гібридний позашляховик

Mitsubishi планує розробити і випустити на ринок новий високопродуктивний позашляховик з фірмовою системою повного приводу S-AWC. Про це розповів генеральний директор по дизайну корпорації Mitsubishi Сейдзі Ватанабе.

За словами Ватанабе, комбінація нового покоління гібридної системи PHEV і S-AWC (Super All Wheel Control) може стати основою для надпотужного гібридного позашляховика. Такий позашляховик зможе конкурувати з новітніми Subaru Forester і Volkswagen Tiguan R у яких бензинові турбодвигуни.

На жаль, Ватанабе не став вдаватися в подробиці про цю новинку. Він тільки додав, що це може бути дійсно відмінний SUV. Вся увага японця була приділена офіційної презентації нового Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 2021 модельного року.

PHEV і S-AWC - це сильні сторони Mitsubishi. Але цьому автогігантові доведеться узгоджувати свою стратегію з Renault і Nissan, які є його партнерами по альянсу. До речі, у Renault і Nissan є в модельній лінійці високопродуктивні моделі (NISMO, Alpine, RS).

Раніше американський журнал Consumer Reports, опитавши кілька мільйонів власників автомобілів, склав новий рейтинг найнадійніших автомобільних брендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ