Today.ua

Лайфхак: Для чого водіям потрібна зубна паста?

Зубна паста призначена для гігієни людини. Однак, деякі автомобілісти використовують її для автомобілів. Виявляється, вона може зробити комфортніше життя водіїв...

Тьмяні фари

Згодом фари тьмяніють, погіршується видимість, що збільшує ризик ДТП. Зробити яскравіше фари можна за допомогою звичайної зубної пасти. Дешево і ефективно! Правда, цей метод підходить тільки для фар з розсіювачами з полікарбонату. Скло відполірувати не вийде.

Метод дуже простий. Пасту наносять на розсіювач і відразу полірують круговими рухами м'якою ганчіркою або шматком замші. Чим довше ви будете полірувати, тим краще ефект.

Запотівання скла в салоні

Вирішити проблему запотівання скла в салоні теж можна за допомогою зубної пасти. Її наносять на скло зсередини і полірують до повної прозорості. І не потрібно купувати дорогі спеціальні засоби.

Неглибокі риски на кузові

Зубна паста може допомогти відполірувати неглибокі риски на кузові (найкраще, на білому). Як таке можливо? Справа в тому, що в зубній пасті міститься абразив, який, як відомо, застосовується для полірування автомобілів.

Як бачите, зубна паста може дійсно стати в нагоді автомобілістам. Крім того, знадобляться і старі зубні щітки. Такий щіткою можна почистити важкодоступні місця, наприклад, щілини між панелями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ