Today.ua

Як пробки від шампанського можуть стати в нагоді водієві

До новорічної ночі, коли прийнято пити шампанське, ще далеко, але час пролетить швидко. Тому сьогодні ми розповімо про те, яку користь практичний автомобіліст може отримати від святкування Нового року, і зокрема, від шампанського...

Деякі бувалі автомобілісти радять не викидати коркові пробки від пляшок шампанського. Їх можна з користю використовувати в автомобілі.

Справа в тому, що з коркових пробок роблять масажер для спини у вигляді чохла, який надівають, наприклад, на крісло водія. Врахуйте, що мова йде тільки про коркові пробки. З пластмасових пробок масажер не вийде.

Коркові пробки спочатку потрібно потримати кілька хвилин у киплячій воді. Потім вибирають самі рівні ділянки пробок, а зайві деталі відрізають. Заготовки пришивають на тканину чохла-накидки. Насправді в цьому немає нічого складного. Головне, трохи терпіння і великий запас пробок від шампанського.

Як бачите, кмітливі автомобілісти можуть навіть з пробок від шампанського отримати користь. З таким масажером не страшний остеохондроз чи радикуліт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ