Today.ua

Hyundai показав інтер'єр свого нового великого кросовера

Компанія Hyundai офіційно показала інтер'єр свого нового великого кросовера Hyundai Alcazar. Його продажі в Індії почнуться найближчим часом.

Alcazar покупцям будуть пропонувати в двох версіях - шестимісній і семимісній. У шестимісній версії два роздільних крісла, а у семимісній - "диван" для трьох осіб.

Цей кросовер побудований на тій же платформі, що і Hyundai Creta, але у нього на 150 мм збільшена колісна база - до 2760 мм. У Alcazar одна з найдовших колісних баз у своєму сегменті.

У цього кросовера є мультимедійна система з 10,25-дюймовим дисплеєм, цифрова приладова панель з 10,25-дюймовим дисплеєм, автоматичний клімат-контроль, аудіосистема Bose з 8-ю динаміками і багато іншого.

У лінійку двигунів входять два силові агрегати. Це модернізований 2,0 л бензиновий мотор (159 л.с. і 192 Нм) і 1,5 л дизель (115 к.с. і 250 Нм). Коробка передач - 6-ступінчаста механічна або автоматична. Привід - передній.

Версія з бензиновим двигуном до 100 км/год розганяється за 9,5 секунди. Дані по дизельної версії не відомі.

Нагадаємо, раніше Hyundai представив свій новий найменший кросовер Hyundai Bayon. Він розроблений спеціально для Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ