Today.ua

Hyundai почав продавати фургон за 11 000 доларів

У Південній Кореї почалися продажі найменшого у світі фургону - Hyundai Casper Van. Він коштує лише 11 503 доларів.

Компанія Hyundai створила фургон Casper Van на базі субкомпактного кросовера Hyundai Casper, серійне виробництво якого почалося у 2021 році. Casper – це найменший та недорогий кросовер у модельній лінійці Hyundai.

У фургона немає задніх сидінь, що дозволило збільшити вантажний простір до 940 літрів. Це цілком достатньо для автомобіля, довжина якого становить 3595 мм. З міркувань безпеки Hyundai додав металеві захисні ґрати на задні бічні вікна та заднє лобове скло разом із перегородкою.

Покупцям Hyundai Casper Van пропонують лише у базовій комплектації. У такій комплектації немає сенсорного дисплея інформаційно-розважальної системи, але є світлодіодні фари, задні датчики паркування, цифрова комбінація приладів, круїз-контроль, система запобігання лобовому зіткненню, система утримання смуги руху та ін. Колісні диски – 15-дюймові сталеві.

Під капотом знаходиться трициліндровий 1,0 л двигун MPI потужністю 75 к.с., який працює разом із 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Hyundai Casper Van у Південній Кореї коштує лише 11 503 доларів. Має багато додаткового обладнання. Наприклад, за 457 доларів можна одержати металевий багажник на дах.

Чи продаватиме Hyundai кросовер і фургон Hyundai Casper за межами Південної Кореї – поки що не відомо. У Європі такі машини могли б мати непоганий попит.

Раніше повідомлялося, що Hyundai розробить бюджетний кросовер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ