Today.ua

Євробляхер підпалив своє авто на митниці через проблеми з документами

В Україні з 15 червня 2021 року діє пільговий період розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації. Але в українців не стало менше проблем з легалізацією машин. На КПП "Ужгород" через проблеми з документами "євробляхер" навіть спалив свій автомобіль.

Зокрема, цей інцидент стався на пункті пропуску "Ужгород-Вишнє Німецьке".

За попередньою інформацією, власник Skoda Octavia на іноземних номерах не зміг в'їхати в Україну через проблеми з документами на автомобіль. Деякий час він сперечався з прикордонниками та митниками, а потім вийшов з салону і підпалив свою машину.

Після цього автомобіліст спробував сховатися на території України. Однак, у нього це не вийшло. Прикордонники затримали євробляхера і наділи на нього наручники. Яка його подальша доля - не повідомляється.

Раніше стало відомо, що приблизно 150 тисяч українців не можуть за пільговою ціною розмитнити свої автомобілі на іноземній реєстрації.

Причина - митниця відмовляється приймати декларації від водіїв, які продовжували термін перебування автомобіля в Україні за допомогою перезаїздів через КПП на російсько-українському кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ