Today.ua

Експерти назвали найчастішу проблему нових автомобілів

Автовиробники оснащують свої нові автомобілі передовими технологіями, які на перевірку часто виявляються ще "сирими". Останні десять років покупці нових авто найчастіше скаржилися на функцію розпізнавання голосу. Однак, у 2021 році у нових машин з'явилася інша головна проблема...

Зокрема, під час аналізу якості нових автомобілів, проведеного американцями з J. D. Power, з'ясувалося, що найголовніша проблема в нових автомобілях - підключення до смартфону.

Багато покупців нових машин скаржаться на проблеми з підключенням Android Auto і Apple CarPlay.

Віце-президент J. D. Power Дейв Сарджент зазначив, що водії, які зіткнулися з проблемою бездротового зв'язку, все своє роздратування і невдоволення зганяють на автовиробниках. Але Сарджент вважає, що це також є недоробкою IT-компаній.

Аналітики J. D. Power опитали 110 тисяч власників автомобілів 2021 модельного року. Головним показником в рейтингу є індекс проблем, що виникли на 100 транспортних засобах (PP100) за перші 90 днів володіння.

В результаті виявилося, що значно збільшилася кількість скарг водіїв на проблеми з підключенням смартфонів до систем автомобілів.

Нагадаємо, раніше американці назвали найнадійніші машини 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ