Today.ua

Дебютувала Toyota Corolla 2022: нові технології та спецверсія

Компанія Toyota оновила свою найпопулярнішу модель Toyota Corolla, яка продаватиметься як модель 2022 року. Corolla отримала нові передові технології, нові варіанти зовнішнього вигляду та навіть спеціальну версію Special Edition.

У Європі Corolla Hatchback, Touring Sports і Sedan оснащуються новітньою інформаційно-розважальною системою. Вона є стандартною для комплектацій Mid, GR SPORT, TREK та High. Для інших версій вона буде доступна як опція.

Нова система має потужніший процесор. Він працює у 2,4 рази швидше, ніж нинішній пристрій. Орган керування – 8-дюймовий сенсорний дисплей. Стандартна комплектація має підтримку бездротового протоколу Apple CarPlay.

Покупцям оновлену Corolla запропонують у двох нових варіантах кольорової гами – Platinum White Pearl та Silver Metallic. У седана Corolla є нові 17-дюймові колісні легкосплавні диски (у комплектаціях від Mid і вище).

Toyota почне відправляти європейським дилерам оновлену Toyota Corolla на початку 2022 року, але замовлення на неї почнуться вже наприкінці 2021 року. Скільки вона коштуватиме – поки що не відомо.

В Україні седан Toyota Corolla зараз у базовій комплектації коштує від 501 441 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 132 к.с.

Нагадаємо, у вересні 2021 року в Україні почалися продажі нового кросовера Toyota Yaris Cross.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ