Today.ua

Citroën C3 Aircross стане компактним та глобальним

Компанія Citroën почала тестувати на дорогах загального користування кросовер Citroën C3 Aircross нового покоління. Фотошпигуни вже встигли його зняти та розмістити фотографії у Мережі.

Перше покоління Citroen C3 Aircross з'явилося в 2010 році. Наразі автомобілістам пропонують його друге покоління (з 2017 року). У 2024 році розпочнеться продаж C3 Aircross третього покоління.

Новий C3 Aircross сильно відрізнятиметься від моделі другого покоління. Якщо C3 Aircross другого покоління – це міні-кросовер, то у третьому покоління він стане компактним кросовером із глобальними амбіціями. Тобто ця модель збільшиться у розмірах (4,40 м замість 4,16 м), і вона продаватиметься не лише в Європі, а й на інших континентах.

Чому ми вважаємо, що цей кросовер стане глобальною моделлю? Бо його нове покоління тестують в Індії. Саме там його й помітили фотошпигуни. До речі, над новим C3 Aircross найбільше працювали саме в Індії.

Очікується, що Citroën C3 Aircross нового покоління буде відноситися до бюджетних моделей. Адже не дарма його основна розробка велася в Індії.

Які силові агрегати увійдуть до лінійки двигунів – ще не відомо. Але ми знаємо, що в Європі точно буде повністю електрична версія з літій-іонним акумулятором на 50 кВтг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Citroen почав продавати новий кросовер, який коштує лише 6800 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ