Today.ua

Бюджетний кросовер VW розсекречений до дебюту

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів новий кросовер VW Taigo, який призначений для продажу в Європі. Очікується, що це буде один з найбільш недорогих кросоверів в модельній лінійці Volkswagen.

VW Taigo - це європейська версія кросовера VW Nivus, який зараз продається в країнах Південної Америки.

Новий кросовер для європейського ринку вигладить практично готовим до серійного виробництва. Правда, перед нами все ще тестовий прототип. Зверніть увагу на випробувальне обладнання на колісних дисках і вимірювальний пристрій з антеною на даху. Якщо прибрати це обладнання, то вийде автомобіль, який продаватимуть в автосалонах.

У Бразилії в лінійку двигунів Nivus входить тільки один силовий агрегат. Це 1,0 л мотор з турбонаддувом потужністю 128 к.с., який працює разом з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. У європейській версії вибір моторів буде більше. Ось тільки навряд чи серед них будуть дизельні силові агрегати.

Volkswagen планує офіційно представити Taigo в кінці поточного року. Скільки він буде коштувати - поки не відомо. Його південноамериканський "брат" коштує від 14 тисяч доларів.

Раніше стало відомо, що Volkswagen випустить електромобіль класу VW Polo за 20 000 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ