Today.ua

В Україні подешевшав автогаз, - великі мережі АЗС знизили ціни

Великі мережі АЗС знизили вартість палива на газових автозаправних модулях на території України. На скільки подешевшав автогаз, і з чим пов'язані зміни на ринку?

Як стало відомо, найістотніше зниження вартість автогазу відзначено у Вінницькій області, тут на газових модулях мережі «Приват» блакитне паливо для автотранспорту подешевшало на 60-65 копійок за один літр, тариф на даний момент - 11,50 гривень за літр.

На Волині та в Миколаївській області ціни на автогаз впали на 35-45 копійок, в решті регіонів газові модулі «Приват» показали середнє зниження вартості варіюється в діапазоні 5 - 30 копійок за літр, таким чином, літр блакитного палива для авто коштує близько 11, 60 гривні. Знизили ціни і інші станції, наприклад, на БРСМ-Нафта автогаз подешевшав на 20 копійок за літр, до 12,59 грн / л. Станції Chipo у Вінницькій області заправляють по 12,30 грн / л, що на 10 копійок дешевше, ніж було раніше.

На станціях ЗВГ по всій території країни літр автогазу складає 12,68 грн/л, що теж дешевше, хоч і всього на три копійки. Відзначимо, що в середині жовтня 2020 р вартість автогазу на АЗС України зросла в середньому до 12,55 гривні за один літр.

Нагадаємо, раніше фахівці розповіли, що робити, якщо заправили бак авто неякісним паливом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ