Today.ua

ТОП найбільш надійних кросоверів та SUV

Кросовери та позашляховики апріорі повинні бути більш надійними, ніж, наприклад, седани, тому що їм частіше доводиться їздити поза містом. Але і серед таких машин є надійніші моделі. Експерти J.D. Power у звіті 2022 року назвали найбільш надійні кросовери та позашляховики у кожному сегменті.

Експерти аналізували автомобілі 2019 модельного року. Вивчалися 184 конкретні проблемні області у дев'яти основних категоріях (зовнішній вигляд, системи допомоги водієві, інтер'єр, двигун, безпека та ін.).

У сегменті компактних люксових кросоверів найбільш надійним названо Lexus NX. Також у цьому сегменті у трійку найкращих увійшли Lincoln MKC та Cadillac XT4.

У сегменті компактних кросоверів найбільш надійним названо Buick Encore. Також у цьому сегменті до трійки найкращих, цілком заслужено на наш погляд, увійшли Kia Sportage та Hyundai Tucson.

Найкращим у сегменті середньорозмірних кросоверів названо Hyundai Santa Fe. Також у цьому сегменті відзначилися своєю надійністю Toyota 4Runner та Ford Flex.

У сегменті повнорозмірних позашляховиків найнадійнішим названо Chevrolet Suburban, у сегменті компактних позашляховиків – Buick Encore, у сегменті преміальних середньорозмірних кросоверів – Lexus RX.

Слід зазначити, що згідно з новим дослідженням J.D. Power 2022 року, найбільш надійні автомобілі зараз випускають компанії Kia, Buick і Hyundai. Найбільш надійною моделлю другий рік поспіль названо Porsche 911.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 5 найкращих рамних б/в позашляховиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ