Today.ua

Toyota Land Cruiser 300 позбудеться потужного двигуна V8

У лінійку двигунів позашляховика Toyota Land Cruiser нового покоління, який отримає індекс 300, можуть увійти три силові агрегати V6, повідомляє Autoweek з посиланням на інсайдерську інформацію. Двигуна V8 у нього не буде.

Зокрема, мова йде про 3,5 л твін-турбо двигун V6, а також про гібридну силову установку на його базі. Крім того, покупцям запропонують версію з 3,3 л дизелем V6.

За даними Autoweek, новий Land Cruiser 300 побудують на тій же платформі, яка лежить в основі моделі поточного покоління. Компанія Toyota планує зробити новий Land Cruiser ще міцнішим і менш розкішним, ніж Land Cruiser 200. Це повинно привести до зниження ціни, що добре позначиться на продажах.

Land Cruiser нового покоління може дебютувати вже в квітні поточного року, тобто раніше, ніж очікувалося. Його продажі в цьому випадку почнуться в кінці 2021 року.

Раніше Toyota Land Cruiser 300 вперше помітили на дорожніх тестах, і розмістили його фото в Мережі. Судячи з усього, він збереже свій традиційний «квадратний» дизайн, але отримає деякі сучасні елементи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ