Today.ua

Інформацію про новий Kia Sportage розсекретили завчасно

У Мережу потрапили подробиці про Kia Sportage нового, п'ятого, покоління. Вони стали відомі після закритої презентації цієї новинки в Південній Кореї.

Стверджується, що продажі нового Sportage почнуться приблизно через місяць - 20 липня. Правда, в перший час його продаватимуть тільки в Південній Кореї. Тільки в другій половині поточного року він з'явиться в деяких інших країнах світу.

У салоні буде цифрова приладова панель з 12-дюймовим дисплеєм, а також нова інформаційно-розважальна система з 12-дюймовим дисплеєм.

У лінійку двигунів нового Sportage увійдуть кілька силових агрегатів. Серед них буде, наприклад, 1,6 літровий турбомотор потужністю 180 кінських сил. Буде також гібридна версія потужністю 230 к.с.

Дизайн цього кросовера виконаний в абсолютно новому фірмовому стилі Єдність протилежностей, який вперше був застосований в електромобілі Kia EV6. Крім того, він отримає новий логотип Kia.

В Україні зараз Kia Sportage в базовій комплектації з 1,6 л бензиновим двигуном, який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, коштує від 570 500 гривень.

Раніше ми показали фотографії нового Kia Sportage: виглядає приголомшливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ