Today.ua

Всього 5,5 тисяч доларів: у Мережі показали новий кросовер Renault

Фотошпигуни показали у Мережі оновлений бюджетний кросовер Renault Kwid. На даний момент це найдоступніший кросовер у модельній лінійці Renault, оскільки його ціна становить приблизно від 5 500 доларів.

Renault Kwid випускають із 2017 року, тому його оновлення вже назріло. Завдяки фотошпигунам ми з вами вже зараз можемо побачити, як виглядатиме ця новинка. На фото показана топова комплектація цього кросовера, яка називається Outsider.

Новий Kwid отримав нову решітку радіатора та бампери, дворівневу головну оптику, а також нові задні ліхтарі. Привертають увагу легкосплавні колісні диски з алмазною обробкою, які є тільки в комплектації Outsider.

У салоні у інформаційно-розважальної системи екран тепер більший, ніж раніше (ймовірно, 8-дюймовий), з'явилася нова панель приладів з цифровим спідометром. Під капотом замість 1,0 л двигуна потужністю 70 к.с. тепер знаходиться, за чутками, 1,0-літровий атмосферний двигун потужністю 82 к.с.

Офіційна прем'єра оновленого Renault Kwid відбудеться 20 січня цього року. Слід зазначити, що цей кросовер випускають у кількох країнах, але не Європі. Так, він продається, наприклад, в Індії та Бразилії.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Renault поміняє назви деяких своїх кросоверів. Відома причина такого рішення босів французького автогіганта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ