Today.ua

Злодії придумали незвичайний спосіб викрадення автомобілів

Автовикрадачі постійно вигадують нові способи "заробітку", хоча, здавалося б, все вже придумано. У Польщі затримали банду, учасники якої крали автомобілі за допомогою автомобільного гідравлічного крана.

У складі цієї банди було троє людей, причому один з них – неповнолітній. Вони підшукували автомобіль, припаркований на дорозі, якою рідко їздять. Після цього зловмисники забирали авто за допомогою гідравлічного автокрана. Вони підчіплювали машину, вантажили її на платформу та їхали. Загалом вони намагалися звести ризик до мінімуму, обираючи автомобілі в безлюдних місцях.

Але одного разу автовикрадачам не пощастило. Їх, як кажуть, "на гарячому" затримали патрульні поліцейські, які проїжджали повз. Зловмисники стверджували, що вони просто прибирають покинуті автомобілі з дороги. Однак це виправдання не пройшло. За місцем їх проживання провели обшуки, в результаті яких виявили ще два викрадені автомобіля.

Тепер зловмисникам доведеться відповідати відповідно до чинного польського законодавства. Дорослим учасникам цієї злочинної групи загрожує до 5 років ув'язнення.

Раніше стало відомо, що у Волинській області правоохоронці викрили сім'ю аферистів, які "заробляли" на фіктивній оплаті послуг сервісних центрів МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ