Today.ua

Volkswagen випустить електромобіль класу VW Polo за 20 000 євро

Компанія Volkswagen планує розробити і випустити на ринок новий недорогий електромобіль, який за розмірами буде схожий на Polo. Його ціна складе від 20 000 євро.

Проект називається "Small BEV (Battery Electric Vehicle)". На жаль, німецький автогігант не став розповідати про те, як буде виглядати ця новинка і який у неї буде запас ходу.

Стверджується тільки, що це буде самий маленький і недорогий електрокар в модельній лінійці Volkswagen. Він буде коштувати навіть менше, ніж Volkswagen ID.3, який з'явився у продажу у вересні поточного року.

Суворі вимоги Євросоюзу до рівня викидів автомобілями шкідливих речовин змушують компанію Volkswagen збільшити інвестиції в розробку і випуск гібридних машин і електрокарів. Передбачається, що до 2030 року 60% автомобілів цього автогіганта будуть «зеленими».

Volkswagen в найближчі п'ять років інвестує 76 мільярдів євро в цифрові технології, а також в розробку машин з електричною силовою установкою.

Нагадаємо, що в нинішньому році Volkswagen припинив продавати в Україні седан VW Polo. Це була найдешевша модель німецького автогіганта в нашій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ