Today.ua

Volkswagen готується випустити Tiguan третього покоління

Компанія Volkswagen готується у другій половині 2023 року випустити на ринок компактний кросовер Volkswagen Tiguan третього покоління. Фотошпигуни вже сфотографували під час дорожніх тестів його прототип.

Volkswagen так замаскував новий Tiguan, щоб він був схожим на модель другого покоління. Але не звертайте увагу на підроблене маскування. Перед нами Tiguan третього покоління.

У нас склалося враження, що тестовий прототип трохи більший, ніж модель другого покоління. Квадратна форма кузова стала не такою явною, і тепер цей кросовер більше нагадує електромобіль Volkswagen ID.4. Чи буде у цієї новинки версія Allspace – поки що не відомо. Цей тестовий прототип має повністю серійний кузов. Це говорить про те, що новий Tiguan незабаром з'явиться у продажу. Це станеться у другій половині 2023 року.

У лінійці двигунів залишаться бензинові та дизельні мотори, але їх модернізують, щоб вони відповідали стандарту Євро-7.

В Україні зараз Volkswagen Tiguan коштує від 1 505 450 гривень. Він оснащується чотирициліндровим 2,0 л дизельним двигуном потужністю 150 к.с., який працює разом із 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Нагадаємо, раніше Volkswagen показав електромобіль VW ID.3 нового покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ