Today.ua

На Західній Україні розсерджений через паливо водій напав на оператора АЗС

На Тернопільщині водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, напав на оператора АЗС через те, що на заправці не було палива. Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Цей інцидент стався у селищі Підволочиськ. 41-річний місцевий мешканець хотів заправитися на АЗС, проте там не було пального. Він влаштував скандал і вдарив оператора, який повідомив йому неприємну новину.

Зловмисник втік з місця події на своєму автомобілі, проте поліцейські його затримали. Огляд показав, що водій був у стані алкогольного сп'яніння.

За даними фактами слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Максимальне покарання за цією статтею – 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, що в Україні вже другий місяць спостерігається дефіцит палива. Влада обіцяє, що незабаром черги на заправках зникнуть. Для цього скасували державне регулювання цін на бензин та дизельне паливо. Збільшуються постачання палива з Європи, проте поки що це не може задовольнити попит. Втім, у деяких областях, особливо західних, ситуація з паливом останнім часом покращалася.

Раніше стало відомо, що українські поліцейські почали виявляти АЗС, які невиправдано збільшують ціни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ