Today.ua

У Львові знайшли «двійника» Mercedes-Benz з Києва

У Києві водій Mercedes-Benz був неприємно здивований, коли отримав поштою штраф за перевищення швидкості у Львівській області, виписаний по камері автоматичної фіксації порушень ПДР. Виявилося, що у Львові їздив майже такий же автомобіль, як у нього, повідомила в Facebook патрульна поліція Львівської області.

22 квітня в управлінні патрульної поліції Львівської області звернувся киянин з проханням скасувати штраф в 340 гривень за перевищення швидкості, яке зафіксували камери автофіксації.

За його словами, за місцем реєстрації в Миколаєві прийшов лист про порушення ПДР з вимогою сплатити штраф. Автомобіль офіційно зареєстрований на його матір, а користується він їм в Києві і у Львівській області ніколи не був.

Правоохоронці знайшли автомобіль-«двійник» у Львові. Автомобілі між собою відрізнялися тільки датою реєстрації і роком випуску. Все інше - однакове.

Власник автомобіля-«двійника» повідомив, що купив його в березні 2021 року в Умані разом з документами. Продавець його запевнив, що власник автомобіля знаходиться за кордоном, тому немає можливості переоформити право власності.

Раніше стало відомо, що поліція в Івано-Франківській області знайшла «двійника» київського Range Rover.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ