Today.ua

Позашляховик Mitsubishi Pajero пішов в історію

Компанія Mitsubishi прийняла остаточне рішення зняти з конвеєра свій знаменитий позашляховик Mitsubishi Pajero. Але перед цим вона випустила останню партію цього позашляховика. Називається він Mitsubishi Pajero Final Edition.

800 останніх позашляховиків Pajero продадуть в Австралії. У всіх інших країнах світу продажі цієї моделі вже припинилися (крім Pajero Sport).

Зовні Pajero зі спеціальної версії від стандартної моделі відрізняється шильдиками і чорним дефлектором на капоті. У салоні та в багажнику є спеціальні килимки. Інструкція по експлуатації обгорнута в шкіряний чохол.

Під капотом знаходиться 3,2 л дизельний двигун з наддувом потужністю 192 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - повний.

Чому компанія Mitsubishi вирішила не випускати Pajero п'ятого покоління? Висуваються різні версії. Наприклад, існує думка, що така середньострокова стратегія японського автогіганта, який хоче максимально економити.

Раніше стало відомо, що Mitsubishi оголосив про початок серійного виробництва нового Outlander. Це вже четверте покоління популярного японського кросовера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ