Today.ua

У Запоріжжі на водія склали 109 протоколів за водіння п'яним і без прав

У Запорізькій області з'явився водій, якого можна вважати чемпіоном серед антирекордсменів в Україні. За 12 місяців щодо нього правоохоронці склали 109 адміністративних матеріалів за порушення ПДР, повідомила в Facebook прес-служба Патрульній поліції Запорізької області.

Зокрема, за останній рік на власника автомобіля Renault Megane правоохоронці склали 54 протоколи за п'яне водіння і 55 постанов за керування машиною особою, позбавленною водійських прав.

На жаль, більше подробиць про цей антирекорд немає. Не відомо, чому при наявності 55 "п'яних" штрафів цей водій продовжує їздити.

Також не відомо, чи був сплачений хоча б один штраф з цих 109 штрафів, а якщо так, то хто їх оплачує. І чи є взагалі у цієї людини автомобіль, адже від статистичних показників поліція ще не відмовилася...

Нагадаємо, що в березні поточного року в Україні збільшились штрафи за деякі порушення ПДР, в тому числі і за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

Зараз за п'яне водіння штраф становить 17 000 гривень. За третє таке правопорушення протягом одного року штраф збільшується до 51 тисячі гривень з позбавленням права керувати автомобілем на 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ