Today.ua

У відео показали цікавий спосіб, як заощадити на евакуаторі

Вартість послуги з евакуації автомобіля в Україні не можна назвати загальнодоступною. Тому не дивно, що водії часто шукають альтернативні способи евакуації машин, які поламалися або потрапили в ДТП. Один з таких альтернативних способів евакуації машин показали в відео...

Зокрема, в відео показано, як по дорогах Києва їде ВАЗ-2106, який тягне за собою одноосний лафет з розбитим Mitsubishi Lancer. Передній частини у Lancer практично немає. Вона зім'ята в результаті ДТП.

Зверніть увагу, що до лафету розбитий Lancer прикріплений ременями з карабінами, просмикнутими за елементи підвіски і за передні двері. Виглядає таке кріплення, звичайно, не дуже надійно. Залишається сподіватися, що під час транспортування цього розбитого автомобіля не сталося нової дорожньої аварії.

Спосіб транспортування розбитого автомобіля, який показаний на цьому відео, звичайно, оригінальний. Але якщо не можна надійно прикріпити машину до лафету, то все ж краще викликати евакуатор...

Раніше ми повідомили, що в Україні шахраї почали обманювати довірливих людей за допомогою «лотереї», в якій «призом» є нібито дорогий новий автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ