Today.ua

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни

Компанія Hyundai почала продавати у Європі оновлений кросовер Hyundai Tucson. Це європейська версія, створена спеціально для Європи. Вона помітно відрізняється від азійської версії.

Tucson четвертого покоління випускають із 2020 року. Через три роки після появи у продажу він уперше пережив оновлення. Кросовер зберіг свій авангардний дизайн кузова, але отримав деякі зміни у дизайні, а також новий салон та нові технології.

Зокрема, у Hyundai Tucson нова решітка радіатора, нові бампери, нові фари та нові задні ліхтарі. А ось профіль та корма, здається, практично не змінилися.

Змін у салоні набагато більше. Так, з'явилася нова велика панель, що поєднує 12,3-дюймову панель приладів та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. У нижній частині на 6,6-дюймовому екрані розміщені елементи керування клімат-контролем, а також фізичні кнопки для радіо або мультимедійної системи. Рульове колесо має тепер традиційнішу триспицеву форму.

До лінійки двигунів входять кілька гібридних силових установок. Наприклад, є версія з повноцінною гібридною силовою установкою (акумулятор заряджається від розетки). Загальна потужність гібридної силової установки у нового Tucson Plug-in складає 253 к.с. На електротязі він проїжджає 62 км.

У базовій комплектації оновлений Hyundai Tucson отримав наступне обладнання: двозонний автоматичний кондиціонер, 12,3-дюймовий центральний сенсорний екран, навігаційна система, бездротова підзарядка смартфона, аудіосистема з 6 динаміками, передні та задні датчики паркування, камера заднього виду, 17-дюймові легкосплавні колісні диски та інше.

У дорожчих комплектаціях обладнання та технологій більше. Наприклад, є сидіння зі шкіри, проекційний екран, адаптивний круїз-контроль, панорамний люк, рейлінги на даху, преміальна аудіосистема Krell, кермо з підігрівом, підігрів передніх та задніх сидінь, 19-дюймові легкосплавні колісні диски та інше.

У дилерів компанії Hyundai у Європі оновлений Hyundai Tucson з'явиться влітку 2024 року. Але в деяких європейських країнах вже почали приймати на нього замовлення. У базовій комплектації він коштує від 36 900 євро.

В Україні зараз Hyundai Tucson коштує від 1 115 400 гривень. Це комплектація Express Plus з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 156 к.с., який працює разом із 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Раніше ми розповіли про те, що в Україні може розпочатися продаж електричного кросовера Hyundai Kona Electric у спортивній версії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ