Today.ua

В Україні почалися продажі оновленого Seat Ateca

В Україні почалися продажі оновленого кросовера Seat Ateca, який був офіційно представлений влітку поточного року. У базі він коштує від 794 133 гривень.

Зовнішні зміни у оновленого Ateca невеликі. Так, наприклад, у нього збільшилася решітка радіатора, став більше вибір колісних дисків розміром від 16 до 19 дюймів, збільшився вибір кольору кузова. Назва моделі тепер розташовується в центрі нижньої частини дверей багажника.

У салоні цифрова панель приладів з 10,25-дюймовим екраном розділена на три зони.

У базовій комплектації Style є світлодіодні фари і ліхтарі з динамічними покажчиками поворотів, безключовий доступ, інформаційно-розважальна система з 8,25-дюймовим дисплеєм, двозонний клімат-контроль, задній парктронік, 17-дюймові легкосплавні колісні диски і пакет Winter.

Комплектація Style Plus додатково оснащується камерою заднього виду, технологією Full Link (вона дозволяє підключити смартфон до інформаційно-розважальної системи), датчиками світла і дощу, а також поліпшеними сидіннями. Коштує така комплектація від 822 578 гривень.

Під капотом розташовується бензиновий двигун 1,5 TSI, який працює разом з коробкою передач DSG. Розгін до 100 км/год займає 8,6 секунди при максимальній швидкості 200 км/год.

Раніше стало відомо, що компанія Volkswagen планує випустити на ринок Європи новий кросовер. Не виключено, що це буде європейська версія одного з кросоверів, які німецький автогігант випускає в Китаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ