Today.ua

В Україні скоро з'явиться оновлений Subaru Forester

В Україні незабаром почнуться продажі оновленого кросовера Subaru Forester, який продаватиметься як модель 2022 року. Ця новинка вже дебютувала у Європі.

Оновлений Subaru Forester п'ятого покоління представили у Японії та США у другій половині 2021 року. Тепер дійшла черга до його європейської версії.

Forester отримав новий передній бампер, нові фари, нові задні ліхтарі та 18-дюймові колісні диски. Також невеликі зміни сталися у салоні. В обробці салону використовуються якісніші матеріали. Є оновлена інформаційно-розважальна система з новим 8-дюймовим сенсорним дисплеєм.

У базову комплектацію додали кілька систем активної безпеки, а система EyeSight четвертого покоління завдяки оновленому програмному забезпеченню стала кращою, ніж раніше.

У Європі цей кросовер оснащується чотирициліндровим 2.0 л бензиновим двигуном потужністю 150 к.с., який працює разом із коробкою передач CVT. Ця гібридна силова установка називається e-Boxer Hybrid.

Кросовер вже у базовій комплектації оснащується системою повного приводу S-AWD. Крім того, японські інженери покращили режими руху Sport та X-Mode.

В Україні зараз Subaru Forester 2021 року випуску в комплектації Active коштує від 898 000 гривень. Він оснащується 2,0 л бензиновим двигуном потужністю 150 к.с.

Нагадаємо, раніше Subaru Outback отримав позашляхову спеціальну версію Wilderness Edition.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ