Today.ua

В Україні з'явився новий кросовер Skoda Karoq: фото та ціни

Компанія Skoda почала продавати в Україні оновлений компактний кросовер Skoda Karoq. Він отримав невеликі зміни в дизайні кузова та в салоні, а також нову комплектацію Selection.

Раніше стандартною комплектацією у кросовера Karoq була Ambition. Але модель 2024 року випуску її не має. Тепер базовою комплектацією є Selection. Для покупців це безперечний плюс, тому що тепер у базовій комплектації більше обладнання, ніж раніше.

У комплектацію Selectio входить наступне обладнання: подушки безпеки водія та переднього пасажира, бічні подушки безпеки попереду, подушка безпеки колін водія, Електронний контроль стійкості, система старт-стоп з рекуперативним гальмуванням, ключ для замку з дистанційним керуванням, контроль тиску в шинах, пакет "Погані дороги", чорні багажні рейки, накладки на арки коліс, чорні молдинги вікон, інформаційно-розважальна система з 8-дюмовим сенсорним дисплеєм, 8-дюймова панель приладів, бездротовий зарядний пристрій, Bluetooth, USB, цифрове радіо, багатофункціональне шкіряне рульове колесо, 17-дюймові легкосплавні колісні диски та інше.

Також у цьому пакеті є кілька систем допомоги водієві. Наприклад, FRONT ASSIST (радарне сканування простору перед автомобілем, автоматичне гальмування) та DRIVER ALERT (система контролю втоми водія).

У комплектацію Sportline додатково входять чорні зовнішні дзеркала, задній спойлер у колір кузова, додаткові накладки, чорний зовнішній пакет, інтер'єр Sportline, алюмінієві педалі з накладкою, система DRIVING MODE SELECT (вибір профілю управління), чорні 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

Новий Skoda Karoq в комплектації Selectio коштує від 1 325 814 горн. Він оснащується 1,4-літровим бензиновим двигуном TSI потужністю 150 к.с., який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Версія з повним приводом, з 2,0-літровим дизельним двигуном TDI потужністю 150 к.с. та з коробкою передач 7DSG коштує 1 551 586 грн.

Karoq у комплектації Sportline з 1,4-літровим бензиновим двигуном TSI потужністю 150 к.с. і з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач коштує від 1 482 478 грн. Версія з 2,0-літровим дизелем коштує 1 700 985 грн.

Раніше німецький журнал Auto Bild поставив на 2-е місце компанію Skoda у рейтингу автомобільних брендів, що випускають найкращі компактні кросовери (1-е місце зайняв BMW). Чеському автогіганту це високе місце забезпечили кросовери Kamiq та Karoq.

Нагадаємо, в Україні може з'явитись найдешевша Skoda Fabia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ