Today.ua

В Україні почалися продажі нової Hyundai Elantra

Компанія Hyundai почала продавати в Україні оновлену Hyundai Elantra, яка дебютувала у 2023 році. У базовій комплектації вона коштує від 829 500 гривень.

Оновлена Elantra отримала нову решітку радіатора, нові бампери, нові фари та видозмінені задні ліхтарі. Окрім того, у цього автомобіля з'явилися нові технології. Також у нього стало більше обладнання.

У системі кондиціювання повітря з'явилася нова функція "After-Blow", яка запобігає появі плісняви. Це функція продування системи кондиціювання після зупинки двигуна. Система за 10 хвилин висушує конденсат на випарнику. Ця функція не активується за низької температури зовнішнього повітря і якщо кондиціонер довго не використовували.

В Україні нова Elantra доступна у чотирьох комплектаціях: Active, Comfort, Style та Premium. Комплектація Active коштує від 829 500 грн, комплектація Comfort – від 934 200 грн, комплектація Style – від 1 014 000 грн, а комплектація Premium – 1 115 500 грн.

У комплектацію Active входить наступне обладнання: світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні фари головного світла, фронтальні та бічні подушки безпеки водія та переднього пасажира, системи ESC, ABS та HAC, датчик тиску в шинах, кондиціонер, круїз-контроль, електросклопідйомники передніх та задніх дверей, регулювання сидіння водія по висоті, регулювання керма по висоті та по глибині, підігрів передніх сидінь, камера заднього виду, передній та задній парктронік, інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, Bluetooth, USB -порт, 12,3-дюймова цифрова панель приладів, сталеві 15-дюймові колісні диски та інше.

У комплектації Comfort додатково є 2-зонний клімат-контроль, дефлектор повітря для задніх сидінь, підігрів керма, датчик дощу, шкіряне кермо, шумоізоляція капота, базове тонування скла, литі 15-дюймові колісні диски.

У комплектації Style додатково є світлодіодні фари головного світла, світлодіодні задні ліхтарі, якісніша тканина сидінь, електронне паркувальне гальмо з функцією утримання AUTO HOLD, електропривод для дзеркал, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, литі 16-дюймові колісні диски.

Під капотом у нової Hyundai Elantra знаходиться 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 127 к.с., який працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Раніше стало відомо, що в Україні може з'явитися кросовер Hyundai Kona Electric у спортивній версії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ