Today.ua

В Україні почалися продажі Nissan Leaf

В Україні почався прийом замовлень на електромобіль Nissan Leaf. У комплектації N-Connecta він продається за ціною від 976 490 гривень.

У комплектацію N-Connecta входять LED фари, інтелектуальна система кругового огляду, інтелектуальна педаль E-Pedal, інтелектуальний круїз-контроль, система екстреного гальмування, підігрів керма, передніх і задніх сидінь, передні і задні датчики паркування, 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи NissanConnect, підтримка Apple CarPlay і Google Android Auto, а також 17-дюймові легкосплавні колісні диски і багато іншого.

Така комплектація оснащується електромотором потужністю 150 к.с. і 320 Нм крутного моменту, а також батареєю ємністю 40 кВт/год. Розгін до 100 км/год займає 7,9 секунди при максимальній швидкості 144 км/год.

Запас ходу - 389 км в міському режимі і 270 км - в змішаному. Є можливість швидкої підзарядки батареї до 80% за одну годину.

Раніше стало відомо, що в Індії Nissan почав продавати свій найменший і найдешевший кросовер - Nissan Magnite. У базовій комплектації він коштує всього від 6 900 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ