Today.ua

В Україні розпочався продаж Honda Civic, який витрачає 2,1 л палива

Компанія Honda розпочала продавати в Україні новий гібридний автомобіль Honda Civic e:HEV. Він витрачає лише 2,1 л палива на 100 км шляху.

Новий Honda Civic e:HEV дебютував у 2023 році, але тільки тепер, у травні 2024 року, він з'явився в Україні. На українському ринку гібридний Civic e:HEV представлений у трьох комплектаціях – Elegance, Sport та Advance. Комплектація Elegance коштує 1 558 900 грн, комплектація Sport - 1 585 000 грн, а комплектація Advance - 1 745 900 грн.

Вже у стандартній комплектації Elegance є великий набір обладнання: фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира, передні та задні бічні подушки безпеки, подушки безпеки для колін водія та переднього пасажира, подушка безпеки між водієм та переднім пасажиром, шкіряне кермо, електросклопідйомники, двозонний клімат-контроль, аудіосистема з 8 динаміками, адаптивний круїз-контроль, інформаційно-розважальна система з 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, 7-дюймова панель приладів, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, 17-дюймові легкосплавні колісні диски та багато іншого.

У комплектації Sport додатково є світлодіодні протитуманні фари, оббивка сидінь тканиною та штучною шкірою, спортивне кермо, дзеркало заднього виду в салоні з автоматичним затемненням, бездротова зарядна станція, чорні бічні дзеркала заднього виду, 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

У комплектації Advance додатково є оббивка сидінь комбінованою шкірою, 10,2-дюймова панель приладів, електричне регулювання сидіння водія за 8 напрямками, преміальна аудіосистема BOSE з 12 динаміками та сабвуфером, панорамний дах, система адаптивного дальнього світла.

У всіх комплектаціях пропонується великий набір систем допомоги водієві та активної безпеки. Наприклад, є системи ABS та EBD, система визначення втоми водія, система утримання смуги руху, функція підтримки дистанції під час руху на невеликій швидкості, інтелектуальний обмежувач швидкості.

Одна з найголовніших переваг нового Honda Civic e:HEV - невелика витрата палива. Цей гібридний автомобіль витрачає лише 2,1 л палива на 100 км. Його гібридна силова установка складається з 2,0-літрового бензинового двигуна потужністю 143 к.с. та двох електромоторів потужністю 184 к.с. Привід – передній. Трансмісія - автоматична (e-CVT).

Нагадаємо, раніше ми повідомили про те, що в Україні розпочався продаж компактного кросовера Honda CR-V нового покоління. Це шосте покоління популярного японського компактного кросовера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ