Today.ua

У США знайшли робочий Mercedes з пробігом майже 2 млн км

У автомобілів Mercedes-Benz є велика кількість переваг, наприклад, надійність. Деякі з моделей цього автовиробника володіють унікальним довголіттям. Серед них - Mercedes-Benz W123 1981 року випуску, який їздить по дорогах США. У нього пробіг становить вже понад 1,8 млн. км.

Автомобіль знаходиться в хорошому стані, тому можна очікувати, що через деякий час він досягне позначки в 2 млн. км пробігу.

Під капотом у цього «мерседеса» знаходиться 2,4 л дизель потужністю 72 л.с. Він виявився дуже надійним. За весь цей час йому тільки один раз довелося провести капремонт.

Власник «мерседеса» говорить, що він час від часу змінює елементи підвіски та інші деталі, які зношуються. Наприклад, коли одометр показав 900 тис. км, він замінив всі ущільнювачі і прокладки.

Так в чому ж секрет такого дивного довголіття Mercedes-Benz W123?

Насправді факторів, що впливають на життєвий цикл, багато. Перш за все, потрібно відзначити відмінну німецьку збірку, надійний двигун і регулярне технічне обслуговування. Потрібно своєчасно міняти масло. Ще один секрет - не потрапляти в ДТП.

Раніше експерти назвали 10 найбільш надійних автомобілів, які можна купувати навіть з великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ