Today.ua

У Мережі вперше показали Duster Grand

В Інтернеті з'явилися шпигунські фотографії семимісного кросовера Dacia Duster (в Україні він продається під брендом Renault), який отримає в назві приставку Grand. Офіційна прем'єра цієї новинки відбудеться в поточному році.

У Duster Grand в порівнянні зі стандартною версією збільшена колісна база, завдяки чому салон став просторіше і на третьому ряду сидінь можуть цілком комфортно сидіти пасажири. Крім того, у кросовера трохи збільшився багажник.

У салоні навряд чи треба чекати якихось серйозних змін у порівнянні зі стандартною версією. Можливо, будуть використані нові матеріали.

Лінійка двигунів буде такою ж, як у стандартній версії, але не виключено, що в неї додадуть літрову «турботрійку» потужністю 100 к.с.

В Україні зараз Renault Duster в базовій комплектації коштує від 379 100 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Раніше стало відомо, що в 2025 році Dacia випустить на ринок свій новий бюджетний кросовер Dacia Bigster. За розмірами він буде більше, ніж Duster.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ