Today.ua

У Мережі показали «живий» Peugeot 406 з пробігом більше 1 млн км

У Франції показали автомобіль Peugeot 406, у якого пробіг становить понад 1 млн кілометрів. Він до цих пір знаходиться в робочому стані і не викликає нарікань у власника.

Французи стверджують, що Peugeot 406, який, до речі, вже давно не випускають, є дуже надійною машиною. Не дарма мовляв, французькі таксисти часто раніше їздили на Peugeot 406. Судячи з усього, так і є...

У цього Peugeot 406 відмітка на одометрі завмерла на цифрі 999 999 км. Насправді пробіг навіть значно більше, ніж 1 млн. км. До речі, цей автомобіль теж раніше використовували в якості таксі.

Стверджується, що двигун у Peugeot 406 рідний, як і коробка передач. Він оснащується 2,0 л дизельним мотором HDi потужністю 110 к.с.

Судячи з фотографій, цей Peugeot 406 знаходиться в хорошому стані. Кузов виглядає цілим. Тканинний салон теж непогано зберігся.

Це доводить, що при регулярному технічному обслуговуванні деякі автомобілі можуть проїхати сотні тисяч кілометрів без серйозних проблем.

Раніше експерти iSeeCars.com, проаналізувавши дані про кілька мільйонів автомобілів, назвали десять найнадійніших моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ