Today.ua

У Мережі показали самі іржаві автомобілі Skoda

Автомобілі Skoda мають досить гарний антикорозійний захист. Проте, хлопці з чеського видання Auto.cz зуміли знайти самі «іржаві» «Шкоди» в світі. Насправді, звичайно, ці автомобілі не зіпсовані корозії (майже). Їх зробили «іржавими» штучно, відповідно до стилю тюнінга під назвою «Rat Style».

Мета такого тюнінгу, якщо говорити просто, - зробити так, щоб автомобіль був схожий на «купу металобрухту». Але при цьому салон зазвичай виглядає привабливо, а за технічної «начинкою» старанно доглядають.

У майстрів є різні методи штучного старіння автомобілів. Вони використовують фарбу, «патину». А іноді спеціально роблять так, щоб подекуди з'явилася справжня корозія.

Раніше такий дивний вид тюнінга автомобілів був досить популярний на Заході. В останні роки його популярність сильно знизилася. Тим не менш, до цих пір ще в різних країнах світу можна зустріти любителів «іржавих» машин.

У Великобританії, наприклад, штучно «зістарили» Skoda Rapid, а в Угорщині - Skoda 120L. Угорці заявили, що вони намагалися залишити машину в такому стані, в якому її купили.

Такий тюнінг викликає у нас подвійні почуття. З одного боку ми захоплюємося роботою майстрів. З іншого - сумно бачити іржаві машини.

Раніше ми розповіли про п'ять видів тюнінга, які заважають продати автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ