Today.ua

У Мережі показали оновлений Kia Proceed

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів оновлений Kia Proceed, а також його версію Ceed Tourer. У продажу оновлене сімейство Ceed з'явиться в четвертому кварталі 2021 року.

П'ятидверний хетчбек, універсал і версія Proceed Shooting Brake отримали нові передню і задню частини, нові колісні диски, новий набір кольору кузова, а також більш сучасний інтер'єр.

Сидіння доступні в п'яти видах оббивки, три з яких нові. На приладовій панелі встановлений 12,3-дюймовий дисплей, а на центральній консолі - 10,25-дюймовий.

Комплектації та обладнання стануть відомі в кінці поточного року, коли оновлене сімейство Ceed з'явиться в продажу. Але вже зараз ми знаємо, що у цих новинок буде великий набір сучасного устаткування і технологій, в тому числі систем активної безпеки і допомоги водієві.

Зокрема, у оновленого Ceed буде система Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) нового покоління.

У лінійку двигунів увійдуть кілька силових агрегатів, в тому числі повноцінна гібридна силова установка PHEV і м'який гібрид MHEV.

В Україні хетчбек Kia Ceed в базовій комплектації зараз коштує від 438 760 гривень. Він оснащується 1,6 л мотором, який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Спортивний універсал коштує 799 170 гривень.

Нагадаємо, раніше в Мережі показали оновлений позашляховик Kia Telluride.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ