Today.ua

У Мережі показали новий кросовер Renault

Фотошпигуни помітили під час дорожніх випробувань новий французький кросовер Renault Grand Austral. У продажу він з'явиться у другій половині 2023 року.

Весною 2022 року почнуться продажі нового кросовера Renault Austral. У модельній лінійці Renault він замінить Renault Kadjar, продажі якого боси французького автогіганта вважають поганими.

Austral отримає новий корпоративний логотип як Megane E-Tech. Його довжина становитиме 4,51 м. Французи стверджують, що цей автомобіль буде досить просторим, у ньому з комфортом помістяться п'ять людей. Значить, Austral буде за своїми розмірами трохи більше, ніж японський кросовер Qashqai, довжина якого становить 4,42 м.

Але у Austral буде, виявляється, ще й подовжена версія - Renault Grand Austral. Вона розрахована на сімох людей. Від стандартного Austral така версія зовні практично нічим не повинна відрізнятись. Звичайно, за рахунок збільшеної колісної бази трохи зміниться задня частина машини. Передбачається, що Grand Austral буде приблизно на 200 мм довшим, ніж стандартний Austral.

Renault Austral

На даний момент більше немає інформації про Renault Grand Austral. У продажу він з'явиться восени 2023 року.

Чому французи вирішили назвати новий кросовер Austral? Renault вважає, що ця назва викликає в уяві асоціації про Австралію, і що вона запрошує в подорож, а це добре підходить для кросовера.

Раніше стало відомо, що бразильський Renault Duster отримав у краш-тестах 0 зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ