Today.ua

У Мережі показали новий кросовер Renault Austral

Компанія Renault планує навесні поточного року офіційно представити свій новий кросовер Renault Austral, а незабаром після цього почне його серійне виробництво. У Мережі розмістили рендерне зображення цієї новинки.

Зважаючи на все, цей рендер приблизно на 90% відповідає дійсності. Але як насправді виглядатиме Austral – стане відомо скоро.

Якщо дизайн Renault Austral вам здався знайомим, ви не помилилися. У ньому дійсно деякі елементи дизайну взято від нового електричного кросовера Renault Megane E-Tech Electric. У цих автомобілів буде також практично однакове компонування салону з цифровим Г-подібним інтерфейсом водія, що розтягнувся на 24,3 дюйма. Він дає доступ практично до всіх функцій автомобіля.

Austral буде традиційнішою моделлю, ніж Renault Megane E-Tech Electric. Зокрема, до лінійки його двигунів увійдуть двигуни внутрішнього згоряння. Покупцям також запропонують гібридні версії. Ось тільки дизельних двигунів він не матиме.

Якщо вам цікаво, чому Renault назвав свій новий кросовер Austral, то це вже не таємниця. Renault вважає, що ця назва викликає в уяві асоціації про Австралію, і що вона запрошує в подорож, а це добре підходить для кросовера.

Продажі Renault Austral почнуться навесні 2022 року. Це означає, що вже найближчими тижнями відбудеться його офіційний дебют.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Renault поміняє назви одразу кількох своїх кросоверів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ