Today.ua

У Мережі показали новий великий кросовер Hyundai

Компанія Hyundai зараз розробляє новий великий електричний кросовер Hyundai Ioniq 7, який повинен з'явитися у продажу в 2024 році. Дизайнери з TopElectricSUV показали рендерне зображення цієї новинки, завдяки чому ми з вами можемо приблизно уявити, якою вона буде.

Hyundai планує під суббрендом Ioniq випустити кілька електромобілів. На новітній кросовер Hyundai Ioniq 5 в Європі вже зробили понад 40 тисяч замовлень, однак через дефіцит напівпровідників в 2021 році покупці отримають лише половину від замовлених машин. У 2022 році з'явиться седан Ioniq 6, а в 2024-му до нього приєднається Ioniq 7.

Всі ці електромобілі побудують на новій платформі Electric Global Modular Platform (E-GMP). Вона дозволяє електрокарам мати можливість супершвидкої підзарядки батареї (до 80% батарея заряджається всього за 18 хвилин).

Hyundai підтвердив, що великий кросовер отримає акумуляторну батарею на 100 кВтг. Запас його ходу складе 550-630 км. Покупцям запропонують дві версії - на 6 і на 7 осіб. Салон буде просторим і містким (завдяки відсутності ДВС).

Нагадаємо, раніше Hyundai показав новий кросовер Casper, який буде коштувати приблизно вiд 7 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ