Today.ua

У Мережі показали люксовую версію нового Land Cruiser 300

У Мережі показали рендерні зображення нового позашляховика Lexus LX600. Це люксова версія нового Toyota Land Cruiser 300, серійне виробництво якого почалося тільки два місяці тому.

Lexus LX600 буде побудований на тій же платформі, що і Land Cruiser 300. Судячи з рендерів, його передня частина отримає досить сміливий дизайн. Задня частина буде виглядати приблизно так само, як і задня частина нового Lexus NX.

Люксовая версія нового Land Cruiser 300, мабуть, буде оснащуватися 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом. Цей силовий агрегат входить в лінійку двигунів нового Крузака.

З чуток, у цього нового позашляховика буде також гібридна версія - LX750h. Вона теж отримає двигун V6 з подвійним турбонаддувом.

У деяких країнах може з'явитися версія з дизельним мотором. Нагадаємо, що ще в 2019 році Lexus запатентував назву LX500d. Такий позашляховик буде оснащуватися 3,3 л твін-турбо дизельним мотором V6 від Toyota.

Деякі джерела стверджують, що у Lexus LX600 буде новий 4,0-літровий бензиновий двигун V8 з двома турбінами. Таким силовим агрегатом будуть оснащуватися також новий седан Lexus LS F і нове купе LC F.

Нагадаємо, в Україні вже почалися продажі Toyota Land Cruiser 300. У базовій комплектації він коштує від 2 317 658 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ