Today.ua

У Мережі показали новий кросовер Renault

У Мережі помітили рендерне зображення Renault Koleos нового покоління. У продажу ця новинка з'явиться наприкінці 2023 року.

За даними французьких ЗМІ, новий Koleos отримає нову назву. Компанія Renault відмовиться від назви Koleos, щоб новий кросовер не асоціювався зі старим паркетником. Це буде флагманський кросовер у модельній лінійці французького автогіганта.

Наразі ця новинка має внутрішньозаводський індекс DHN. Як називатиметься серійна версія – поки що не відомо.

У лінійку двигунів увійде лише один силовий агрегат. Це трициліндровий 1,2 л бензиновий двигун E-Tech потужністю від 140 до 230 к.с., який працює разом з автоматичною коробкою передач. Але можливо, що покупцям також запропонують версію з гібридною силовою установкою або навіть повністю електричною силовою установкою.

Тим часом, Renault планує змінити назви щонайменше двох своїх кросоверів. Причина – не дуже добрі продажі. Автомобілі змінять свої назви у нових поколіннях. Йдеться про Koleos та про Kadjar.

Нагадаємо, що серійне виробництво Koleos першого покоління розпочалося у 2016 році. Боси французького автогіганта розраховували, що він матиме великий попит серед сімей, адже у нього три ряди сидінь, але цього не сталося.

Раніше експерти назвали п'ять найкращих кросоверів, які можна купувати навіть із великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ