Today.ua

У сервісних центрах МВС знову з'явилася електронна черга

Українські водії тепер можуть зручніше спланувати свій візит до сервісного центру МВС, оскільки знову стала доступна послуга попереднього запису в електронну чергу. Про це повідомила прес-служба Головного сервісного центру МВС.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну сервісні центри МВС практично повністю припинили свою діяльність. Однак, у міру того, як ситуація з безпекою стала покращуватись, це відомство почало відновлювати свою роботу.

Так, у березні українці знову отримали можливість реєструвати угоди з купівлі-продажу автомобілів, а сервісні центри МВС запрацювали у звільнених від російських окупантів районах. Наприклад, нещодавно перший сервісний центр МВС почав працювати у Харкові, який досі регулярно обстрілюють російські окупанти.

Тепер знову став доступний попередній запис в електронну чергу. Вона індивідуальна та її не можна нікому передати.

Через електронну чергу можна записатися на всі послуги сервісних центрів МВС. Крім іспитів на практичне керування (в цьому випадку талон беруть у терміналі сервісного центру МВС або в порядку живої черги).

Нагадаємо, раніше стало відомо, за скільки в Києві адвокати "відмазують" водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ