Today.ua

У Києві помітили кросовер Renault Arkana української збірки

У Києві помітили кросовер Renault Arkana, який випустив ЗАЗ. Найстаріший український автозавод буде цю модель випускати серійно за домовленістю з компанією Renault.

Arkana в українській столиці помітили в топової комплектації з 17-дюймовими дисками і діодними ходовими вогнями.

Довжина цього кросовера з елементами дизайну купе становить 4545 мм, ширина - 1820 мм, а колісна база - 2721 мм. Дорожній просвіт - 205 мм. Він побудований на тій же платформі, що і популярний бюджетний позашляховик Renault Duster.

До речі, між Duster і Arkana багато спільного в салоні. Дорожчі версії мають інформаційно-розважальну систему з 8,0-дюймовим сенсорним дисплеєм. Салон досить просторий. Що ж стосується багажника, то його обсяг дорівнює 409 л. Якщо скласти задні сидіння, то об'єм багажника збільшується до 1234 л.

В якості опції покупцям пропонують підігрів керма, передніх і задніх сидінь, клімат-контроль, круїз-контроль, камери кругового огляду, систему моніторингу «мертвих» зон, а також аудіосистему Bose.

У лінійку двигунів входять бензинові агрегати об'ємом 1,6 л (114 к.c.) та 1,33 л турбо (150 к.с.). В якості опції доступний повний привід. Топова версія до 100 км/год розганяється за 10,5 секунди при максимальній швидкості 191 км/год.

Скільки буде коштувати Renault Arkana в Україні - поки не відомо. У РФ, наприклад, його продають за ціною від 1 124 000 рублів (близько 420 тис. гривень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ